TRYGG OG EFFEKTIV TREFELLING

Trefelling / stubbefresing

Vi har etter hvert hatt mange oppdrag på trefelling, og har god erfaring fra denne type arbeid. Vi kvister, kapper til ved, rydder opp og kjører bort avfallet - alt etter hva kunden ønsker.

Vi har erfaring fra rydding av trær langs vei. Vi kan utføre denne type arbeid med motorsag, ryddesag og annet redskap hvis det skulle være hensiktsmessig. Flishuggeren kan benyttes til opprydding (fjerning av trær og kvist).

Vi kan utføre alt fra felling av enkelte vanskeligstilte trær i private hager til rydding av tomter og større byggefelt. Vi har forsikring – utvidet dekning.

Vi tilbyr også fjerning av stubber i hagen på en enkel og skånsom måte! Stubber i hagen er lite dekorative, i veien for plenklipping og kan dessuten tiltrekke seg maur og andre uønskede kryp. Fjerning av stubber har hittil ofte vært en både omfattende og kostbar affære. Hvis stubben skal graves opp, kreves det atkomst for gravemaskin, og det er ikke alltid like lett i en hage. Dessuten vil det ofte medføre skader på plen, samt et stort «krater» der stubben har vært.

Vi kan nå tilby en både enklere og rimeligere løsning: Stubben freses vekk på stedet. Resultatet blir kun et hull i bakken, noe større enn stubbens omkrets, og sagflis. Fresedybden er vanligvis ca 10 cm under bakkenivå.

Ta kontakt med Morten Evjen på: +47 481 48 361.

  • Trygg og effektiv fjerning av trær
  • Kronesikring
  • Oppkapping og bortkjøring

Prisen beregnes slik pr. cm diameter på stubben ved bakkenivå:
Inntil 50 cm diameter Kr. 12,- pr. cm.
50-80 cm diameter Kr. 15,- pr cm
80-100 cm diameter Kr. 18,- pr. cm
Over 100 cm diameter Kr. 20,- pr. cm
Tillegg for store rotbein.

Minstepris pr. oppdrag Kr. 600,-

Kjøring kommer i tillegg.
Priser er oppgitt uten merverdiavgift.

Ved større oppdrag med mange stubber kan prisen reduseres etter avtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle