HELSE, MILJØ

OG SIKKERHET

Vi er opptatt av at HMS-arbeidet blir ivaretatt og jobber kontinuerlig for å forebygge ulykker og helseskader, eller skade på ytre miljø. HMS står for helse, miljø og sikkerhet, og handler om organisering, planlegging og gjennomføring av arbeidsmiljøet. God HMS handler om å redusere risikoen for farer og ulykker på arbeidsplassen, samt å aktivt rette søkelyset mot de positive og helsefremmende faktorene på jobben.

Det stilles krav og finnes lover og regler for hvordan en arbeidsplass skal organiseres. Slike lover og regler sikrer et trygt og godt arbeidsmiljø for alle i bedriften. HMS er et viktig fokusområde for vår arbeidsplass.

PRORESULT

HMS-SYSTEM

Proresult har levert programvareløsninger for HMS til bygg- og anleggsbransjen i mange år. Deres visjon er «Vi utvikler en enklere og smartere arbeidsdag for våre kunder!», noe de gjør ved å skape enkle og brukervennlige løsninger for både de som jobber ute i felt og på kontor.

På HMS/KS-området kan Proresult tilby et tilpasset og brukervennlig system med sjekklister og skjemaer kunden har bruk for. Vi bruker Proresult i vårt HMS-arbeid. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle