MED VARIERT KOMPETANSE

Mannskapsutleie

Stjørdal Bygdeservice SA har siden oppstarten i 2003 levert godt kvalifiserte medarbeidere til mange forskjellige virksomheter, for både kortere og lengre perioder. Vi har mannskap med variert utdanning og kompetanse, som kan benyttes til mange forskjellige oppdrag.

Våre ansatte sitter på høy kompetanse og fagkunnskap. På grunn av dette leier vi stadig ut flere og flere faglærte medarbeidere og hjelpemannskaper. Vi er i tillegg et registrert vikarbyrå, og har alle papirer og forsikringer i orden i så måte.

Er du i akutt behov for ekstra arbeidskraft en lengre eller kortere periode? Da må du ta kontakt med oss og forhøre deg om hva vi kan hjelpe deg med. Vår ekspertise skal så absolutt komme deg og din bedrift til gode.

Kontakt oss i dag for å finne ut hva vi kan hjelpe deg med. Vi leier ut for kortere og lengre perioder, og er der for deg når du trenger det!

Vi er et registrert og godkjent vikarbyrå med alle papirer og forsikringer i orden. Du kan stole på oss!

Våre medarbeidere er både faglærte og har godt med erfaring. Vi tilbyr utleie av mannskap for både kortere og lengre perioder. Ring oss i dag så finner vi ut av hva du trenger!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle