ERFARING FRA MANGE

TYPER OPPDRAG

Stjørdal Bygdeservice SA er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere samt andre selvstendige næringsdrivende som har erfaring fra mange typer oppdrag, og disponerer et bredt spekter av utstyr. Om nødvendig leier vi også inn folk på timebasis.

Felles markedsføring, organisering av oppdrag, kompetanse innen forskjellige felt, bidrar til at vi er meget konkurransedyktige i markedet.

Vi er meget konkurransedyktige i markedet.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Vi samarbeider med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse.

Miljøfyrtårn
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for miljøledelse, og er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats. Stjørdal Bygdeservice har vært miljøfyrtårnsertifisert siden 3. mai 2018. Sertifiseringen er anerkjent av myndighetene ved innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle