Hopp til innhold

Snøbrøyting

Vi utfører snøbrøyting på gårdsplasser, oppkjørsler, ved borettslag, etc. Fordelen med oss, er at vi kommer til der hvor store maskiner ikke kommer til. Vi hopper også av traktoren og tar et tak med spaden der det trengs.

Mer om vintervedlikehold

Snekkering

Vi har en gjeng med dyktige snekkere, som tar på seg oppsett av tilbygg, garasjer, renoveringsarbeid, snekkering av altaner, skifte av vegger og tak, oppsett av gjerder, etc.

Mer om snekkering

Trefelling

Vi har etter hvert hatt mange oppdrag på trefelling, og har god erfaring fra denne type arbeid. Vi kvister, kapper til ved og kjører bort avfallet - alt etter hva kunden ønsker.

Mer om trefelling

Vaktmester

Vi utfører vaktmestertjenester hos bedrifter, borettslag, offentlige bygg, etc. Dette kan være alt fra vedlikeholdsarbeid, hagearbeid, snøbrøyting (-strøing), beising, maling og ellers det som går inn under vaktmestertjenester.

Mer om vaktmestertjenester

Hagearbeid

Vi utfører all slags hagearbeid. Det kan være vedlikehold i hagen, opparbeidelse av ny hage, fjerning av hekk, trær, etc. Vi har matjord til salgs. Dekkflis til salgs. Sprøyting av grusganger mot ugress. Sprøyting av frukttrær mot sopp og skadegjørere. Vi har autorisasjonsbevis.

Mer om hagearbeid

Graving og grunnarbeider

Vi utfører grunnarbeid til garasjer og hytter.

Mer om graving og grunnarbeider

Utleie av arbeidskraft

Hvis dere i perioder har behov for ekstra arbeidskraft, kan vi tilby utleie av personer på timebasis.

Mer om mannskapsutleie

Vedlikeholdsarbeid

Vi utfører det meste innen vedlikeholdsarbeid. Det kan være vedlikehold på hus, på vei, i hage og ellers hvor man kunne tenke seg.

Mer om vedlikeholdsarbeid

Utleie av Lifter og utstyr

Vi kan påta oss service av deres utstyr til faste tidspunkter og priser.

Mer om serviceoppdrag

Landskapspleie

Vi utfører landskapspleie, ta kontakt for mer info og en hyggelig samtale.

Mer om landskapspleie